Nieuws

NSPS Friesland

Geachte leden,

 

Het keuringsseizoen is inmiddels van start gegaan! En ook het bestuur van de fokvereniging Friesland is inmiddels druk aan de gang met de voorbereidingen.

 

Onze premiekeuring vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 september 2019 bij hoeve Paardenkracht in Gersloot.

In de bijlage treft u een uitnodiging voor de keuring en een inschrijfformulier aan. De pony’s kunnen natuurlijk ook via mijn NSPS worden aangemeld.

 

Voor de volledigheid willen wij u nog wijzen op een bericht van het stamboekkantoor, dat onlangs al is gepubliceerd op de site van het NSPS:

 

 Graag willen wij de inzenders voor premiekeuringen erop wijzen dat pony’s ook daadwerkelijk op naam van de inzender moeten staan.

Nu het keuringsseizoen weer op het punt van beginnen staat, krijgen wij regelmatig per mail of telefoon het verzoek pony’s met spoed over te schrijven omdat opgave voor de keuring anders niet mogelijk is. Dit jaar zullen wij een overschrijving niet meer in behandeling nemen zonder het BVI te hebben ontvangen. Wees hier dus alert op en zorg dat uw pony ruim op tijd op uw naam staat.

 

 

We hopen er dit jaar weer een mooie, gezellige keuring van te maken met zijn allen. Het zou mooi zijn als we een mooi aantal pony’s op de keuring kunnen verwelkomen.


Het inschrijfformulier vindt u onder de knop premiekeuring.

 

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

BEST STYLES

HAIR STYLES THIS YEAR


Nam ut libero id tortor pulvinar vehicula. Vivamus pellentesque nunc quis ante dapibus, ut rhoncus nibh fringilla. Nullam lacus quam, gravida eu nisi efficitur


Learn more


---


MODEL SELECTION

HAIR STYLES THIS YEAR


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam placerat nulla ut accumsan vehicula. Ut lacinia, ipsum vitae rutrum blandit, metus mauris sodales augue,


Learn more